U bent hier: Actua

    Registreren
Email-adres:

Afdrukbare versie

Afdrukbare versie zonder foto's

Welkom 2007 - 01-01-2007Beste lezers,

Mogen wij jullie en jullie huisgenoten op deze eerste dag van het nieuwe jaar het allerbeste toewensen. Vooral wensen we jullie een goede gezondheid. Even belangrijk is een warme relatie met partner, kinderen en familieleden. Verder wensen we jullie een goed gevoel in Merksplas, in jullie buurt, op het werk en in de vereniging of club waar jullie lid van zijn.

We willen jullie bedanken voor het feit dat jullie zo massaal deze website zijn blijven lezen. Wij zullen daarom ons best blijven doen om jullie te informeren over wat er in de Merksplasse politiek gebeurt. Om beter aan deze opdracht te beantwoorden, plannen we trouwens een aantal verbeteringen aan de website.

We beginnen vandaag niet alleen een nieuw jaar. Vandaag begint ook een nieuwe legislatuur. Morgen wordt de nieuwe gemeenteraad die jullie op 8 oktober 2006 verkozen, plechtig ingezworen.

Hoewel we moeilijk kunnen beweren dat de Merksplasse Kiezer vriendelijk geweest is voor CD&V, gaan we toch onze oren niet laten hangen. We zijn dan ook vastbesloten een goede oppositie te voeren met de beperkte middelen die we hebben. Uiteraard zal deze website daarbij weer belangrijk zijn.

Geniet nog van deze dagen.

Ad en David Sommen en de ganse ploeg van CD&V-MerksplasDit zijn de overige artikels die bij dit onderwerp passen.