U bent hier: Actua

    Registreren
Email-adres:

Afdrukbare versie

Afdrukbare versie zonder foto's

CD&V-Merksplas steunt Kathleen Helsen - 30-05-2009

Kathleen Helsen is een ervaren rat in de politiek. In Herselt zet ze zich in als schepen. In Vlaanderen drukt zij als parlementslid nu al 7,5 jaar haar stempel op het beleid. Onderwijs, welzijn en werk zijn haar thema's. Drie speerpunten waarop het Vlaams parlementslid wil blijven inzetten.Als onderwijsspecialiste voor CD&V stond Kathleen de voorbije legislatuur mee aan de wieg van belangrijke onderwijsdossiers. Zonder daarbij haar heimat, de Kempen, uit het oog te verliezen.

Die inzet loont: vandaag is Kathleen de eerste Kempenaar op de CD&V-lijst. U vindt haar terug op de 2de plaats op de CD&V-lijst voor het Vlaams Parlement.
Kathleen is een werkpaard. Sociaal en met visie. Ze is rustig, bescheiden en gedreven: beslist sterk!

Kathleen zegt zelf:

Rechtvaardigheid en solidariteit zijn voor mij belangrijke principes. Met inzet, overtuiging en met veel motivatie heb ik de voorbije jaren m'n werk in het Vlaams Parlement uitgevoerd. Telkens heb ik getracht om de juiste beslissingen te nemen.Ik wil de eigenheid van elke mens respecteren en gelijke kansen bieden voor iedereen. Kinderen een sterke ontwikkeling meegeven, is van cruciaal belang in onze kennissamenleving. Ontwikkeling maakt mensen sterk, vooral voor werk. Toekomst bouwen is mijn taak. Zo wil ik in de politiek staan: verantwoordelijkheid nemen en mij voor de ander voluit geven. Ik sta klaar voor de toekomst en voor een beleid met kwaliteit.
Wie nog meer wil lezen over haar concrete realisaties en toekomstplannen voor 2009-2014 neemt een kijkje op www.kathleenhelsen.be

Je kan Kathleen bereiken op 014-54.80.75 of kathleen.helsen@vlaamsparlement.be

Dit zijn de overige artikels die bij dit onderwerp passen.