U bent hier: Actua

    Registreren
Email-adres:

Afdrukbare versie

Afdrukbare versie zonder foto's

De ronde van het vraagteken ?????? - 06-10-2012


Merksplas zaterdag 29 september 2012CD&V kende al de ampersand en de accolade, CD&V-Merksplas voegt er nu nog het vraagteken aan toe.
Met een fietstocht langs onder andere het parochiehuis, de fuifzaal, de oude melkerij en de kolonie wil CD&V-Merksplas het gebrek aan communicatie en inspraak van de huidige meerderheid aanklagen. We zetten dan ook figuurlijk en letterlijk een vraagteken op deze punten.

Het parochiehuis ????Herhaaldelijke vragen op de gemeenteraad vanuit de oppositie en de belofte om de plannen van het gemeentebestuur met betrekking tot een nieuwe invulling van de site van het parochiehuis, voor de zomer openbaar te maken leverden niets op. Wat de gemeenteraadsleden niet mochten weten, verschijnt tijdens de verkiezingsperiode dan weer wel in de pers.


De fuifzaal ????
Is dat nu wat de jongeren willen ????CD&V heeft er op de gemeenteraad regelmatig op gewezen grote twijfels te hebben bij zowel de locatie als de invulling van de gemeentelijke fuifzaal. CD&V vond en vindt dat de fuifzaal in het centrum hoort en uiteraard betaalbaar moet zijn. De feiten achteraf en het gebruik of beter gebrek aan gebruik ervan versterken ons alleen nog maar in onze mening.

De oude melkerij ????Andere plaats zelfde verhaal, stilte in de gemeenteraad, maar plannen wel te lezen in de pers.

De kolonie ????Ook inzake de kolonie, toch zowat het grootste en belangrijkste project dat sinds jaren op de tafel ligt, was het niet anders. De stiefmoederlijke behandeling van de commissie kolonie is hiervan het beste bewijs.


{VRAAGTEKEN INBEGREPEN}

Enkele sfeerbeelden :


Dit zijn de overige artikels die bij dit onderwerp passen.