U bent hier: Actua

    Registreren
Email-adres:

Afdrukbare versie

Afdrukbare versie zonder foto's

Kandidaat uit Merksplas op Kamerlijst CD&V - 25-04-2014

Op 25 mei 2014 trekken we naar de stembus voor Europa, de Kamer en het Vlaamse Parlement.

CD&V-Merksplas is blij dat de Merksplasse kiezer een keuze kan maken voor een kandidaat uit eigen gemeente.
Het betreft Liesbet Sommen, de oudste dochter (30) van ons voormalig gemeenteraadslid Ad Sommen en van May Vorsselmans, die iedereen kent als zorgcoördinator in de Vrije Basisschool.

Liesbet Sommen woont in Antwerpen, maar werd door staatsssecretaris Servais Verherstraeten gevraagd op de Kamerlijst, om alzo mee de brug te kunnen vormen tussen de stad Antwerpen en de Kempen.

Haar naam is terug te vinden op plaats 16.Laten we Liesbet Sommen even zelf aan het woord:

Wie een gezin heeft of op pensioen gaat, moet beter ondersteund worden. Daarom wil ik zorgen voor een extra maand ouderschapsverlof. Voor alleenstaande vaders en moeders is er meer financiële hulp nodig. En na jarenlang werken heeft iedereen recht op een degelijk minimumpensioen.

Als u op mij stemt, geeft u in het parlement het signaal dat dit belangrijke strijdpunten zijn. En het is meteen ook een stem voor een jonge vrouw, die de vernieuwing van onze partij mee belichaamt.

Ik ben één van de jongste kandidaten, maar heb toch al een pak ervaring als specialist van CD&V in sociale zaken en als adviseur van onze vice-premiers Pieter De Crem en Steven Vanackere.

Ik kreeg van mijn ouders in Merksplas het engagement voor de partij met de paplepel in de mond en nu sta ik als Antwerpenaar in Berchem voor het eerst op een nationale kieslijst. Ik ken de stad, ik ken de Kempen en zo wil ik heel Antwerpen vertegenwoordigen in Brussel.

Wie meer wil weten over Liesbet Sommen kan haar mailen op liesbetsommen@yahoo.com of haar volgen op Twitter@LiesbetSommen of via Facebook www.facebook.com/SommenLiesbet.

Er is ook een leuk campagnefilmpje dat door de nationale media werd opgepikt en dat te bekijken is via volgende link: www.youtube.com/watch?v=iOJd1v-PleE

Merksplas ... stem Liesbet naar de Kamer !


Dit zijn de overige artikels die bij dit onderwerp passen.