U bent hier: Actua

    Registreren
Email-adres:

Afdrukbare versie

Afdrukbare versie zonder foto's

CD&V-Merksplas past voor gemeenteraadsverkiezingen : - 31-05-2018

CD&V-Merksplas heeft met spijt in het hart beslist dat het bij de komende gemeenteraadsverkiezingen niet als zelfstandige partij zal opkomen. Een aantal verkiezingsnederlagen en het ontbreken van een perspectief om in de toekomst deel te kunnen nemen aan het beleid hebben tot deze beslissing geleid. Na jaren van opboksen tegen een (te) sterke absolute meerderheid wordt het immers moeilijk om de eigen mensen gemotiveerd te houden en zeker om nieuwe mensen aan te trekken. Een aantal jongeren die ons gunstig gezind waren zijn buiten Merkplas gaan wonen waardoor opvolging naar de toekomst moeilijk werd.

We willen zeker nog alle mensen die zich de afgelopen jaren belangeloos ingezet hebben voor onze partij in de Merksplasse gemeentepolitiek of die ons op een of andere manier hierbij hebben gesteund hiervoor hartelijk danken.

CD&V-Merksplas houdt er zich aan de andere partijen veel succes toe te wensen bij de gemeenteraadsverkiezingen en hoopt dat ze zich in alle openheid en met het nodige respect zullen blijven inzetten voor het "algemeen" belang van de burgers van Merksplas.

CD&V-Merksplas zal als lokale afdeling verder actief blijven.

Dit zijn de overige artikels die bij dit onderwerp passen.